lauantai 18. syyskuuta 2010

Suorituspaikka- ja Valmennusmaksut

Suorituspaikka ja/ tai valmennusmaksuja maksaneet voivat hakea opiston respasta hiihtoputkeen kausilipun ( Hiihtoputki/Ensilumi) kuva mukaan. Huom! ei tarvitse olla passikuva vaan esim. koulukuva riittää.

Kuntosalin käyttöä varten täytyy maksaa pantti opiston respaan ( Yläkoulu, lukio). Alakoululaisia ei vielä ilman valmentajaa/ huoltajaa päästetä saliin> turvallisuus

Opiston respassa on lista urheilijoista, jotka ovat hoitaneet maksun.

Lista urheilijoista päivittyy sitä mukaan, kun maksu on hoidettu.

T:Ilkka

4 kommenttia:

 1. Hoitaako urheiluopisto suorituspaikat oikeasti kuntoon, jos peritään suorituspaikkamaksu??? Tarkoitan lähinnä hyppyrimäkiä.

  VastaaPoista
 2. Hyppyrimäkien ja muiden opiston suorituspaikkojen osalta menee paljon sähkö, vesi ja myös muita korjauskuluja vuosittain kesät ja talvet. Hyppyrimäkien osalta on tehty mittavia satsauksia parin viime kesän aikana ja toivottavasti satsauksia myös tullaan hyppyrimäkien osalta tulevaisuudeesa tekemään. Opisto on myös halunnut laajentaa suorituspaikkojen käyttömahdollisuutta maksua vastaan (hiihtoputki, ensilumi.. riippuen iästä). Tarkoituksena on, että opisto hoitaa sovittuina päivinä mäet kuntoon päiväaikana. Talkootunnit on syytä merkitä kuitenkin ylös varsinkin talvella ja katsoa paljonko esim. paikallisen seuran edustajalla on tunteja kertynyt talven aikana.

  VastaaPoista
 3. Mitenkäs toimitaan sitten, kun ei tarvita hiihtoputkea tai ensilumenlatua vaan pelkkä mäen käyttö olisi kyseessä. Onko mahdollista saada vain mäkiin liittyvä maksulappu (joka tietysti on yllättäen helekutisti kalliinpi?)????
  Palauttaako opisto maksuja talkoiden mukaan seuraavana vuonna? Kaverihan voi vaikka tympääntyä ja lopettaa jolloin ei enää voi kuitata talkoita seuraavan vuoden laskusta???

  VastaaPoista
 4. Hyppyrimäkien käyttömaksu urheiluopiston ulkopuolella majoittuville on 20,00€/päivä. Hinta on saman suuntainen myös muissa harjoituskeskuksissa. Suorituspaikkamaksun maksaneilla on urheiluakatemian linjauksen mukaan mahdollisuus käyttää ilman erillistä maksua myös hiihtoputkea ja ensilumenlatua. Suorituspaikkamaksuja on pyritty yhdenmukaistamaan kaikille hiihtolajien edustajille. Muita suorituspaikkoja ei ole kuitenkaan pakko käyttää mikäli ei koe siihen tarvetta. Muita suorituspaikkoja ei tässä kohtaa siis pakkomyydä, vaan tarjotaan samalla nimellisellä maksulla mahdollisuus käyttää suorituspaikkoja mahdollisimman laajasti ja samalla tarjota urheilijoille monipuoliset harjoittelumahdollisuudet ilman erillisiä maksuja.

  Talkootunteja voi kuitata takaisin jälkeenpäin riippumatta siitä tympääntyykö nuori urheilija vai ei.

  Urheiluopisto vastaa mäkien peruskunnostuksesta viikko-ohjelman mukaisiin harjoituksiin. Mikäli kunnostuksen jälkeen sataa esim. lunta, voi lumen harjaamisen merkitä talkootunneiksi. Talven tullessa talkootunti lista laitetaan kopin seinälle ja listaa säännöllisesti myös päivitetään.Viikko-ohjelman mukaisissa harjoituksissa on mukana myös valmentaja, joka vastaa siitä että mäki on hyppykunnossa. Mäen viimeistelyssä valmentaja voi käyttää apuna talkoovoimia. Kaikkien etu on kuitenkin se että lumisateenkin sattuessa mäet saadaan harjoittelukuntoon.

  Valmennusjärjestelmän ja suorituspaikkojen kehittämisen koetaan yleisesti olevan lajin tulevaisuuden kannalta positiivinen asia.
  Suorituspaikkamaksuilla emme halua aiheuttaa lajin kehittämisen kannalta negatiivista ilmapiiriä, vaan tarjota kaikille tasapuoliset lähtökohdat ja mahdollisimman hyvät olosuhteet harjoittelulle.

  -Antti ja Ilkka

  VastaaPoista